Image

De MIOMIND

Een bijzondere collectie met verschillende ontwerpen. Deze ontwerpen kun je nog persoonlijk maken door een eigen tekst of foto toe te voegen. Samen bespreken we wat de mogelijkheden

Image

De Custom-MIOMIND

Bij de Custom-MIOMIND worden persoonlijke foto’s samengevoegd tot een tijdlijn die het levensverhaal vertelt. De foto’s kunnen in z’n geheel verwerkt worden of losgeknipt van hun achtergrond. Samen bespreken we wat de mogelijkheden zijn. Mooi om hierbij gebruik te maken van persoonlijke documenten of teksten.

Image

Handwerk

Vanuit een moedermal worden gipsen mallen gemaakt van alle onderdelen van MIOMIND. In de gipsmal wordt vloeibare aardewerk gietklei gegoten. Het uitgeharde materiaal gaat vervolgens elf uur de oven in, deze wordt tot 1080 graden Celsius gestookt. Vervolgens voorzien van een witte kleur en glazuurlaag en gaat opnieuw de oven in. Nu wordt het ontwerp erop geplakt en wederom in enkele uren ingebakken op 800 graden Celsius. Zodra de oven afkoelt wordt het glazuur hard en zit het ontwerp onder het glazuur gebakken. Net als de inkt in een tatoeage die onder de opperhuid wordt gebracht, om vervolgens nooit meer te vervagen.